Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Bérelj!

Béreld ki a kellékeket!    

Egyedülálló kínálatunkban minden alkalomra találsz megfelelő dekorációs elemet, amely több szempontból is kedvező, íme néhány ezek közül:

1.      A bérleti díj jóval alacsonyabb, mintha meg kellene vásárolnod a terméket, így a díszítésre  szánt összegból több mindent tudsz beszerezni, ezáltal látványosabb dekorációt tudsz készíteni

2.      Ha többször is szervezel rendezvényt nem lesz unalmas a megjelenése, hiszen a bérelhető dekorációinkból mindig  választhatsz újat, így izgalmassá tudod varázsolni a partydat.

3.      Nem kell bajlódnod a tárolással, csomagolással, ha kibérled a dekorációs kellékeket, rendezvény után visszakerül hozzánk, így nem foglalnak el helyet nálad.

4.      Egy helyen beszerezhetsz kényelmesen minden dekorációs elemet a  vázától kezdve a textilen keresztül a világításig. Így időt, pénzt és energiát spórolsz meg, ráadásul olyan kellékekhez is hozzájuthatsz, ami  esetleg eszedbe sem jutott

5.      Ha bizonytalan vagy, tanácsot adunk, segítünk a tökéletes csomag összerakásában, hiszen több, mint húsz éve nap mint nap ezzel foglalkozunk

6.      Csak ténylegesen meglévő termékekből tudsz választani, (de jó sokból…J)személyre szabottan  a te időpontodra, így biztos, hogy megkapod a kiválasztott termékeket.

7.      A dekorációs elemeink mindegyike megtekinthető raktár- és bemutatótermünkben, mi nem árulunk zsákbamacskát, hiszen az a célunk, hogy dekorációs kellékeink segítségével gyönyörű alkotások szülessenek!

Tartalomhoz tartozó címkék: Rendezvénydekoráció
Az oldal tetejére